Gebruik van bovenstaande foto's 

Bovenstaande foto’s zijn kosteloos te gebruiken voor toevoeging aan presentaties, het ontwerp van kaarten etc.

Vooraf overleg stellen wij zeer op prijs ook om eventueel toepassingsadviezen te kunnen geven.

De rechten van de foto’s liggen bij onze organisatie. Indien u een of meerdere afbeeldingen wilt gebruiken verzoeken wij u vriendelijk "Foto(s) Monic Rootinck" als bronvermelding aan te geven.

Referenties

 

Vanavond je "uitvaartwensen document" doorgelezen en vergeleken met wat ik zelf al had. Wat heb je dat geweldig gedaan! Alles maar dan ook alles staat erin. Vergeleken met wat we al hadden is dit veel uitgebreider. 

De vele belangrijke details, die in het document van een begrafenisondernemer niet aan de orde komen, krijgen in jouw meer dan complete document juist wel aandacht. Ga het verder uitwerken. Bedankt! 

 Marion Waenink 

 

***** 


Wij werken al enige tijd samen met Monic, omdat wij met name gericht zijn op het organisatorische deel van onze opdrachten. Monic geeft op zeer professionele en warme wijze invulling aan de menselijke kant. Steeds zien wij weer hoe dat enorm gewaardeerd wordt en het de door ons georganiseerde bijeenkomsten een positieve en kwalitatieve impuls geeft. Mensen die in contact komen met haar zijn altijd weer zichtbaar onder de indruk van het belang van haar ‘onzichtbare’ inzet.

Wij bevelen Monic dan ook zeer aan voor de ondersteuning bij een uitvaart.

Ton Ton – Directeur Adenda

*****


Je kent het wel, het organiseren van iets waarbij niets fout mag gaan, niets aan het toeval overgelaten. Bij een dergelijke uitdaging maken wij vanuit ervaring vanzelfsprekend gebruik van de inzet van Monic Rootinck. Zij organiseert en controleert op organische wijze en eventueel met ander teamleden een perfect event. Wij kunnen ons concentreren op wat nodig is, en Monic organiseert en controleert, heel fijn!  Wij werken al meer dan 10 jaar samen met Monic, en blijven dat zeker doen. 

Ludwig Smits  -  De Variabele

*****